HOME        |         INFORMATIE         |         CONTACT         |         SPONSORS         |         SERVICE & LINKS

Opgericht 8 juli 1991

Blauwe Berg 29, Hoorn
Email: info@disnierats.nl
   
Links
Bij Service en Links treft u hieronder een aantal handige links aan van websites die verdere informatie geven over tafeltennis.

In het navigatiemenu aan de linkerzijde treft u een aantal handige pagina's aan waar u artikelen voor de tafeltennissport kunt bestellen:

Materiaal:
U komt op een website van Vroco Sport terecht voor het bestellen van tafeltennis benodigdheden. Bij Vroco Sport ontvangt u als lid van Disnierats 20% korting. Verzendkosten zijn voor uw rekening, U dient wel tijdens het bestellen in het opmerkingenveld aan te geven dat u lid bent van Tafeltennisvereniging Disnierats. De korting wordt dan achteraf verrekend.

Aanbiedingen:
Onze sponsors hebben de mogelijkheid u aantrekkelijke aanbieden te doen. Dit kunnen artikelen zijn die zij aantrekkelijk hebben ingekocht, of uit de collectie raken. Deze aanbiedingen zijn exclusief voor leden van Disnierats. Uw bestelling komt niet direct bij de leverancier binnen de de aanbieding verstrekt, maar bij 1 van de bestuursleden. Deze handelt de bestelling verder af. Sommige aanbiedingen kunnen naast een groot voordeel voor u, ook een bijdrage leveren aan de clubkas leveren van Disnierats.

Shirt Disnierats:
Hier kunt u een wedstrijdshirt van onze tafeltennisvereniging bestellen. Indien u deelneemt aan de competitie bent u volgens het huishoudelijk reglement verplicht in een officieel Disnieratsshirt te spelen. Als u het shirt via deze pagina besteld bent u ervan verzekerd dat u het juiste shirt aanschaft. DE prijs van 15 Euro is scherp.
 
tekst"; //$datumtijd= friendlyDate($gegevens3->datum,0); //echo "$datumtijd

"; //echo "$gegevens3->content"; } ?>
  LAATSTE REACTIE GASTENBOEK
  name
"; $datumtijd= friendlyDate($gegevens3->datum,0); echo "$datumtijd

"; echo "$gegevens3->content"; } ?>

  LAATSTE NIEUWS
  title
"; //echo "$gegevens4->date

"; //$datumtijd= friendlyDate($gegevens4->_time,0); echo "$gegevens4->_time

"; echo "$gegevens4->message"; } ?>