HOME        |         INFORMATIE         |         CONTACT         |         SPONSORS         |         SERVICE & LINKS

Opgericht 8 juli 1991

Blauwe Berg 29, Hoorn
Email: info@disnierats.nl
   
Bedrijvenkoppelcompetitie
Indeling, uitslagen en standen bedrijvencompetitie Hier treft u een document aan waarin de indeling, uitslagen en standen van de bedrijvencompetitie staan vermeld.
Klik hier om dit document te openen.
 
De bedrijvenkoppelcompetitie is bij uitstek geschikt als u uw krachten wilt meten met spelers op uw niveau, maar niet door de regio wilt reizen.
Deze competitievorm is door Disnierats zelf ontwikkeld. Het team bestaat uit twee personen en de wedstrijden vinden altijd plaats in de eigen speelzaal. De woensdagavond om 20.30 uur is gereserveerd voor deze competitie.
U hoeft geen lid te zijn van Disnierats om deel te nemen aan de bedrijvenkoppelcompetitie.
Met een bescheiden bijdrage kunt u deelnemen en een kop koffie en hapjes staan die avond voor u klaar.

Locatie :
TTV Disnierats, Blauwe Berg 29 te Hoorn, Tel. 0229 - 212893

Speelavond:
Woensdagavond en donderdagavond vanaf 20.00 uur

Klasse :
Diverse, van (zeer) ongeoefend tot (zeer) geoefend

Systeem :
Corbillon cup systeem (2 tegen 2) A1 tegen B1, A2 tegen B2, A1 tegen B2, A2 tegen B1 en dubbel

Team-grootte :
Bij voorkeur 3, 2 (vaste) spelers + reservespeler/rouleerspeler(s)

Team-inhoud :
Per team mag 1 speler van 1e klasse NTTB of hoger, de rest uit lagere klasse of recreanten.

Team-indeling :
Het team wordt ingedeeld in poules op basis van de beste speler van het team.

Promotie / degradatie :
De nummers 1 van de poules promoveren. Het laagst geklasseerde team van de poule degradeert. Bij poules van 6 teams of groter zullen er 2 teams per poule promoveren en degraderen.

Speelschema :
Vooraf (uiterlijk op 1e wedstrijdavond) wordt het speelschema voor de gehele competitie bekend gemaakt

Inschrijfgeld :
€ 20,00 per team/per competitiedeel. Sponsors van Disnierats mogen kosteloos1 team inschrijven.

Aanmelden :
Via de website klik hier of:
het inschrijfformulier klik hier inleveren bij de wedstrijdleiding of faxen naar 0229-265550 of mailen naar hettybont@hotmail.com

Inlichtingen / Wedstrijdleiding :
Hetty Bont 0229-247030 / 06-11120864 fax 0229-265550 hettybont@hotmail.com

(Spel) Regels voor de Bedrijven/Koppel competitie :
De Bedrijven / Koppel competitie is voor (zeer) ongeoefende tot (zeer) geoefende tafeltennissers.

Er zal worden gespeeld in teamverband tegen teams, die op (zoveel mogelijk) dezelfde sterkte worden ingedeeld in poules.

Er wordt gespeeld volgens het zgn. Corbillon-Cup-Systeem, dwz 2 personen van team A spelen tegen 2 personen van team B, A1 tegen B1, A2 tegen B2, A1 tegen B2, A2 tegen B1 en de dubbelpartij. Per speelavond worden dus 5 wedstrijden per team gespeeld. Er wordt van tevoren een kompleet speelschema opgesteld, zodat U kunt zien wanneer U tegen wie gaat spelen.

Puntentelling :
Er wordt tot 3 gewonnen games gespeeld. Een game gaat tot de 11 punten met 2 punten verschil. Een gewonnen wedstrijd levert 1 punt op. De puntentelling geschied volgens de gewonnen partijen per wedstrijd. Uitslag team A tegen team B : 4-1 is 4 punten voor team A en 1 punt voor team B. De uitslagen/standen zullen zsm via mail naar u worden gestuurd en regelmatig op onze internetpagina worden vermeld/bijgewerkt. www.disnierats.nl

Teams :
Een team moet dus bestaan uit 2 personen + evt. reservespeler(s), waarvan de spelkwaliteit van de beste speler bepalend is voor de poule-indeling. Een team mag bestaan uit 1 competitiespeler NTTB 1e klasse of hoger en de overige spelers uit een lagere klasse van de NTTB competitie of recreanten. Maar bv. ook een magazijnmedewerker/ster met 2 chefs, een vader met dochters en de buurvrouw.

De namen van de deelnemers in een team moet voor aanvang van deze competitie op bijgevoegd formulier worden ingevuld en ingeleverd bij de wedstrijdleiding. (Uiterlijk op de 1e wedstrijdavond) Elk team moet tenminste 1 reserve speler/speelster op het inschrijfformulier hebben genoteerd! De namen mogen niet zonder overleg met de wedstrijdleiding gewijzigd worden gedurende de competitie.

Als er een speler mee doet bij een team maar niet is opgegeven – of een speler invalt maar in een hogere klasse speelt, kan de wedstrijd normaal worden gespeeld, maar de punten van de speler gaan naar de tegenstander.

Noodzakelijke wijzigingen van een team en inzetten van invallers, die niet bij het team zijn opgegeven, zo spoedig mogelijk melden aan en overleggen met de wedstrijdleiding.

Kleding :
Bij voorkeur sportkleding (geen wit). Schoenen met zwarte zolen evenals buitensportschoenen zijn in de zaal niet toegestaan.

Bij verhindering : Afzeggingen gebeuren bij de wedstrijdleiding en de tegenpartij. Het afzeggende team regelt samen met de wedstrijdleiding een nieuwe datum. Er worden geen inhaalwedstrijden/dubbele wedstrijden gespeeld zonder overleg met de wedstrijdleiding.

Het afzeggende team heeft de mogelijkheid om 1 keer de wedstrijd te verplaatsen.

Een wedstrijd wordt als verloren genoteerd als :
• U niet komt opdagen voor een wedstrijd
• U een tweede afzegging van hetzelfde team heeft
• U de wedstrijd na 17.00 uur wilt verzetten

  LAATSTE REACTIE GASTENBOEK
 

  LAATSTE NIEUWS